استعمال از گل ها، برگ ها يا اين که گياهان جديد
ظرفي را که براي رايحه برمي داريد بايستي منزه و شيشه اي باشد. ضمنا در محکمي هم داشته باشد. ولي رنگ کاسه بهتر ميباشد تيره باشد تا بو از نور و روشنايي محفوظ بماند.بعد از يک روغن بي رايحه تحت عنوان روغن حمل کننده به کار گيري فرمائيد. روغن هايي مانند روغن جوجوبا، بادام و دانه انگور مطلوب ميباشند.
درپي، از گل و يا اين که گياهاني که آيتم عشق و علاقه تان ميباشند، به کارگيري فرماييد. تا جايي که ميتوانيد از گل و گياهان نو که بوي قويي داراهستند، به کار گيري نمائيد.هنگام استعمال از گل، تنها گلبرگ هايش را به کاربريد. در مورد گياهان ديگر هم مراقب باشيد، شاخه هاي خرد و ريز آنان را گرفته و تنها از برگ هايشان استعمال نماييد.
شاخه ها و ساقه گل در بوي اصلي رايحه تداخل توليد مينمايند. براي اينکه بوي اين گياهان بيش تر احساس شود، آنهارا با يک قاشق چوبي مقداري فشار دهيد.آنگاه پاره اي روغن به باطن پياله بريزيد، تنها آنقدر که اندکي روي گل و يا اين که گياهان را بپوشاند. بعد در کاسه را سفت ببنديد. پياله را به بازه زماني يک تا دو هفته در يک مکان بدوننور قرار دهيد.
در صورتيکه بعد از دو هفته، بوي عطرتان آنگونه که دوست داريد، توانمند نبود، گل و گياهان مصرف شده را درآورده و گل و گياه نو به کاسه طولاني تر نماييد و بگذاريد، يک تا دو هفته ديگر بماند.ولي مراقب باشيد روغن آيتم به کارگيري همچنان در کاسه باقي بماند. هنگامي که گياهان نو بيشتر ميکنيد مي بايست مجدد روغن به آن بيفزاييد.
اين عمل را آنقدر تکرار نماييد تا سرنوشت به بوي گزينه نظرتان دست پيداکنيد.آن گاه يک يا اين که دو قطره حفظ کننده طبيعي مانند ويتامينE يا اين که عصاره دانه انگور به آن بيفزاييد تا دوام عطرتان ارتقا يابد.
درباره این سایت